Over my little buddha

Hallo lieve bezoeker! Ik stel mij graag aan jullie voor.

In het kort: Shannon, 32 jaar en alleenstaande mama van een prachtig meisje van 7 jaar, Jinthe. Wij wonen samen in een heerlijke masionettewoning in Hoogvliet Rotterdam. Ik hou me graag bezig met Jinthe, het moederschap, maar ook met ontwerpen, dus zo kwam ik op het idee om dit te combineren.

My little buddha.

Alweer 8 jaar geleden werd ik voor het eerst tante van nichtje Mayra. Bij de geboorte al flink op gewicht en een groot meisje. Nadat er een paar weken verstreken kwamen er steeds meer babyvetjes bij en ik vond dat zo schattig! Ik was een middagje bij m’n zus thuis en we hadden het erover hoe leuk het zou zijn om samen kinderkleding webshop te hebben. Ik keek naar Mayra en zei enthousiast: ‘Jaaa my little buddha, voor alle kindjes met die heerlijke babyvetjes! Ooit gaan we dat beginnen!’

Nu zo’n 3,5 jaar later.

Oke, een webshop met kinderkleding is het niet geworden.. Maar ik ben net zo enthousiast hierover! Wie weet wat de toekomst ons brengt. In de tussentijd werd ik zelf moeder en in tegenstelling tot mijn Hollands welvaren nichtje en inmiddels ook neefje, was mijn dochter klein en slank, met een stuk minder plooitjes. Niet dat dat het minder leuk maakt natuurlijk, maar my little buddha pastte toch niet helemaal bij haar. Toch ben ik voor deze naam gegaan, ga ik deze uitdaging voor de volle 100% aan en ik hoop dat ik jullie blij mag maken met mooie prints en producten.

Wil je net iets anders?

Als jij zelf een leuk idee hebt voor een poster, maar het nou net even niet op papier krijgt, dan wil ik jou graag helpen! Of een ander formaat dan je ziet op de website? Ook dan kijk ik met je mee naar de mogelijkheden. Samen komen we er wel uit! Neem contact op via het contactformulier of info@mylittlebuddha.nl.

Liefs, Shannon