Meest gestelde vragen

Betaling

Hoe kan ik betalen?
Bij My Little Buddha heb je de mogelijkheid om te betalen met iDeal of een bankoverschrijving vooraf. Dit is veilig. Je gegevens worden op een gangbare wijze opgeslagen in de database, waarbij wachtwoorden altijd versleuteld zijn. Het dataverkeer bij betalingen tussen Mollie (onze betalingsprovider) en de website is beveiligd en versleuteld.

Wat zijn de gegevens voor een bankoverschrijving?
Als je hebt gekozen voor een bankoverschrijving vooraf kun je het geld overboeken naar NL02KNAB0767562712 t.n.v. Studio 0181. Zodra de betaling is ontvangen gaan wij aan de slag met jouw order.

Leveren, verzenden & retourneren

Wat is de levertijd?
Wij maken alle producten persoonlijk op maat, hierdoor is de levertijd 2 tot 5 werkdagen. Meestal kun je jouw pakketje binnen 3 werkdagen verwachten. Mocht het zo zijn dat je je bestelling na 5 werkdagen nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?
Alle producten worden met Track & Trace verzonden. Posters van A4 formaat (210×297 mm) verzenden we in een kartonnen envelop met brievenbuspost, dit kost €3,95. Een poster van een groter formaat, A3 formaat (297×420 mm), past niet door de brievenbus, dus deze worden als pakketpost verzonden en kost €6,50. Alle overige producten worden indien het past met brievenbuspost verzonden. Past jouw bestelling door de brievenbus en is Track & Trace voor jou niet perse nodig? Dan kunnen de verzendkosten wellicht wat naar beneden. Stuur dan even een berichtje en kijken we naar de mogelijkheden.

Hoe kan ik iets retourneren?
Gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd en deze vallen niet onder het herroepingsrecht. Controleer bij het versturen van jouw order dus vooral op spelfouten. Indien er iets anders niet goed zijn gegaan, door bijvoorbeeld een beschadiging, stuur dan een foto van de beschadiging naar info@mylittlebuddha.nl en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Versturen jullie ook naar België?
Jazeker! Sinds kort verzenden wij onze producten ook naar België. De kosten voor het versturen van goederen zijn €7,50. Stickers kunnen eventueel verzonden worden als brief. Stuur gerust een berichtje en dan kijk ik naar een passende oplossing voor jouw bestelling.

Posterdetails

Welke papiersoort wordt gebruikt?
Bij My Little Buddha drukken we de posters op een goede kwaliteit wit papier. Deze soort is erg stevig en heeft een gewicht van 280 gr. Het is mogelijk om op een andere papiersoort te drukken. Is dit wat je wilt? Neem dan even contact op.

Kan ik alle posters in een andere kleur bestellen?
Ja, dat is mogelijk! Alle posters zijn volledig aan te passen naar eigen wens en zo past het goed in ieder interieur. Houd er wel rekening mee dat kleuren op een beeldscherm net wat anders kunnen over komen dan drukkleuren. Er zoveel verschillende kleuren en tinten, vandaar dat we een kleurkaart hebben gemaakt. Je kunt hier klikken voor een kleurkaart waar je een aantal kleuren uit kunt kiezen. Dit is een kaart met de meest voorkomende drukkleuren van de afgelopen weken. Staat de kleur waar jij naar op zoek bent er niet tussen? Dan kun je een een voorbeeldfoto mailen van jouw kleur naar info@mylittlebuddha.nl