Geboorteposters

Alle prints worden met zorg en helemaal naar wens gemaakt. In iedere gewenste kleur, met iedere gewenste naam, datum, tijd en gewicht. Zo past het goed bij jullie kinderkamer! Of is het een cadeautje? Met de geboorteposters van My Little Buddha heb je namelijk een uniek en origineel cadeau in handen, voor bijvoorbeeld een kraamfeest. Neem ook eens een kijkje bij de naamposters. Daar vind je veel meer prints maar zonder details of enkel de geboortedatum.

Ben jij op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Of naar gepersonaliseerde muurdecoratie voor op de kinderkamer? Dan ben je bij My Little Buddha op het juiste adres! Met de geboorteposters van My Little Buddha heb je een uniek en origineel cadeau in handen voor bijvoorbeeld een kraamfeest of babybezoek. Natuurlijk zijn de geboorteposters niet alleen leuk om te geven of te krijgen, je kunt ze natuurlijk ook voor jezelf bestellen, als herinnering in de woonkamer of finishing touch in de kinderkamer.

De geboorteposters kunnen gedrukt worden op verschillende soorten papier. Kies je voor een gladde helderwitte 240 grams papier met bijvoorbeeld foliedruk of gaat jouw voorkeur uit naar handgeschept papier? Bij elke geboorteposter kun je zien in welke papiersoort deze verkrijgbaar is. Lees hier meer over de verschillende papiersoorten.

De posters zijn verkrijgbaar met verschillende designs. Er zijn geboorteposters met de stand van de maan op de geboortedag welke helemaal in de trend zijn van nu. Of posters met de sterrenhemel in combinatie met de gewenste horoscoop. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je zelf een idee maar weet je niet hoe je dit zelf kunt uitwerken? Neem dan ook gerust vrijblijvend contact op en dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen!

Neem ook eens een kijkje bij de naamposters. Daar vind je veel meer prints maar zonder details of enkel de geboortedatum.