Geboorteposters

Alle prints worden met zorg en helemaal naar wens gemaakt. In iedere gewenste kleur, met iedere gewenste naam, datum, tijd en gewicht. Zo past het goed bij jullie kinderkamer! Of is het een cadeautje? Met de geboorteposters van My Little Buddha heb je namelijk een uniek en origineel cadeau in handen, voor bijvoorbeeld een kraamfeest. Neem ook eens een kijkje bij de naamposters. Daar vind je veel meer prints maar zonder details of enkel de geboortedatum.

Op zoek naar een unieke en gedenkwaardige manier om de geboorte van een baby te vieren? Ontdek onze prachtige collectie geboorteposters en prints. Met de geboorteposters van My Little Buddha heb je een uniek en origineel cadeau in handen voor bijvoorbeeld een kraamfeest of babybezoek. Natuurlijk zijn de geboorteposters niet alleen leuk om te geven of te krijgen, je kunt ze natuurlijk ook voor jezelf bestellen, als herinnering in de woonkamer of finishing touch in de kinderkamer.

Onze geboorteposters worden op maat gemaakt met de geboortedatum, exacte tijd, gewicht en lengte van de baby. Hierdoor ontstaat een uniek en betekenisvol kunstwerk dat perfect past bij de stijl van de ouders en de babykamer. Met keuze uit diverse ontwerpen, kleuren en lettertypes zorgen we ervoor dat elk detail nauwkeurig wordt weergegeven, waardoor een persoonlijk tintje aan de print wordt toegevoegd.

De geboorteposters kunnen gedrukt worden op verschillende soorten papier. Kies je voor een gladde helderwitte zware papiersoort met bijvoorbeeld foliedruk of gaat jouw voorkeur uit naar handgeschept papier? Bij elke geboorteposter kun je zien in welke papiersoort deze verkrijgbaar is. Lees hier meer over de verschillende papiersoorten.

Een geboorteposter is niet alleen een prachtig decoratief element voor de kinderkamer, maar ook een ontroerend cadeau-idee voor kersverse ouders. Het is een tastbare herinnering aan de magische dag dat hun gezinnetje compleet werd. Bovendien zijn deze gepersonaliseerde posters ook ideaal als cadeau voor een babyborrel of een doopceremonie.

De posters zijn verkrijgbaar met verschillende designs. Er zijn geboorteposters met de stand van de maan op de geboortedag welke helemaal in de trend zijn van nu. Of posters met de sterrenhemel in combinatie met de gewenste horoscoop. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je zelf een idee maar weet je niet hoe je dit zelf kunt uitwerken? Neem dan ook gerust vrijblijvend contact op en dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen!

Kortom, onze geboorteposters zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook emotioneel waardevol. Vang de unieke details van de geboorte in een prachtig kunstwerk en geef een geschenk dat een leven lang wordt gekoesterd. Bestel vandaag nog en maak indruk met een gepersonaliseerde geboorteposter die de essentie van dit bijzondere moment vastlegt. Neem ook eens een kijkje bij deĀ naamposters. Daar vind je veel meer prints maar zonder details of enkel de geboortedatum.